Ungdomstrænere

Ungdomsafdelingens trænerteam består af én cheftræner, en række trænere, en række hjælpetrænere, og én fysisk træner, der alle brænder for at gøre Badminton Roskilde til et godt sted at være. Trænerteamet består hovedsageligt af spillere, der har en fortid (for nogle stadig er i) ungdomsafdelingen, hvor der løbende bliver supleret med trænere på meget højt niveau udefra. Dette sikre at Badminton Roskildes trænere har en stor passion for klubben, men samtidig at trænerniveauet er meget højt.

Træningsoversigt for sæsonen: TRÆNINGSOVERSIGT-basis-plustræninger-19-20.pdf

Cheftræner

Bjarne Nielsen: Bjarne har det overordnede ansvar for ungdomsafdelingens træning, men skal primært træne U13 og BRTT. Bjarne er professionel træner med stor erfaring, og har bl.a. været  ungdomslandsholdtræner under DBF og landstræner på Grøndland. Ved siden af sine aktiviteter som badmintontræner har Bjarne et coaching firma - VIWA, og har drevet Topdirect DBA i 6 år.

Visionen er at udvikle ikke bare gode badmintonspillere, men at give de unge redskaber der udvikler dem som mennesker. Give dem gejst, glæde og vinderindstilling så de ikke bare når deres mål i badmintonverdenen, men hvorend de går. BR skal også som klub blive blandt de 3 bedste på Sjælland målt sportsligt.

Han har efterhånden været cheftræner i BR i 8 år, efter at havde været cheftræner i Lillerød i 11 år, samt træner hos Taastrup Elite i 6 år.

Mailadresse: bn@viwa.dk
Tlf. 4089 1230

Trænere:

Alexander Bond

Alexander er en af vores nyeste trænere i klubben, dog en af høj kvalitet. Han har tidligere været træner i Værløse, og spiller til dagligt på Solrød Strands Ligahold, samt træner på elitetræningen i Brøndby. Visionen er at træningen skal foregå hårdt og seriøst, dog med plads til sjov og spas hvis der er overskud. Yndlingsslaget for Alexander er selvfølgelig smash.

Kontakt kan tages ved e-mail: Alexanderbond96@hotmail.com eller tlf. 6012 4096

Allan Nielsen: Allan er uddannet på trænerskolen i Ålborg i 1998. Han har været ungdomstræner i klubben gennem de sidste 18 år, de seneste 10-12 år med fokus på indslusningen af de nye ungdomsspillere i Badminton Roskilde, så hvert barn får den bedst mulige start på badmintonlivet. Der er fokus på at skabe et trygt miljø for alle, samt at hver spiller oplever at blive bedre til badminton fra første dag i hallen

Allan er tidligere cheftræner i HBK Roskilde, og arbejder til dagligt på Tølløse Slots Efterskole. Han har for nyligt overtaget et par træninger for de lidt ældre spillere, for at få større udfordringer i sin trænerkarriere. Yndlingsslaget er et krydscut fra forhåndssiden.
Ansvar: Allan er årgangsansvarlig for U9 og U11.

Kontakt kan tages ved e-mail: allanvnielsen@hotmail.com eller tlf. 2068 7693.

Christian Starcke: Har været i BR længere end de fleste, da han både har spillet i BR i 5 år, og har været træner i 11 år. Han styrer det ældste hold i Svogerslev mandag og onsdag, og har formet træningerne så spillerne kan lære bedst muligt mens de har det sjovt. Yndlingsslaget der SKAL læres til alle spillerne er selvfølgelig et smash. Starcke har desuden også designet et rangeringssystem der fungerer på vores lokale træninger, der laver fair, forskellige kampe til hver træning.

Kontakt til Starcke kan fås ved e-mail: Iharmi@hotmail.com eller ved mobil: 31224820

 

Christoffer Müller: Christoffer er efterhånden en gammel kending i BR, da han har spillet der i over 13 år både som ungdom og seniorspiller. Han har været træner i 5 af de år hovedsageligt som hjælpe- og ungdomstræner i Himmelev, men er nu flyttet til Svogerslev som Teknisk og Taktisk træner på de ældstes træning om mandagen. Er også Seniortræner for Senior begynder træningen efter træningen mandag.

Visionen er at spillerne ikke bare skal blive bedre badmintonspillere, men at de skal være støttende og målrettede i deres dagligdag. At de skal kunne regne med hinanden i tykt og tyndt. Favoritslaget for Christoffer er selvfølgelig et stiksmash.

Kontakt kan tages til Christoffer på e-mail: chrille1998@gmail.com eller tlf. 6160 8500

 

Michael Rasmussen: 

Michael er en træner der har sin gang overalt i klubben, dog mest hos Seniorerne. Han er cheftræner for seniorafdelingen, og har desuden ansvaret for alle ungseniorer i klubben. Udover det har han en masse træninger af ungdomsspillere i BR. Han har været her i 5 år, og er efterhånden en fast del af inventaret, både som træner men også som en fast spiller på 3. divisionsholdet.

Han er tidligere træner i Holbæk, Taastrup Elite og i vores eget BRTT, samt en overgang på BadmintonAcademy og Badminton Danmarks U15 landholdslejr. Udover badmintonerfaringen læser han også en HA med underfag af psykologi.

Visionen i BR er at skabe et af de bedste træningsmiljøer i Danmark ved hjælp af engagement, humør og en masse seriøst arbejde. Det ses også med hans arbejde for at invitere spillere på tværs af afdelinger til forskellige events, under navnet "Mere_Fælles".

For en sådan seriøs træner er yndlingsslaget også et avanceret slag, i en maskeret overspilning fra det korte baghåndshjørne.

Kontakt til Michael kan fås på e-mail: mcrazz-n@hotmail.com eller tlf. 3177 3021.

 

Patrick Seitzberg Abildgaard: Patrick har været mere i en badmintonhal end de fleste. Han har spillet i klubben i over 13 år og har været træner i 3 af dem. Han er fast mand på 1. holdet i klubben, og er uddannet på Talentræner 1 og 2. Spillere der træner hos ham får altid høj kvalitet. Visionen er at udvikle spillere der kan tænke selv, spillere der kan hjælpe hinanden og spillere der har det sjovt mens de spiller badminton. Yndlingsslaget hos Patrick er et krydsdrop fra around-the-head.

Kontakt kan tages ved e-mail: Patricksab@live.dk eller tlf. 6054 3323.

 

Rasmus Frausing: Rasmus har hele sin ungdom spillet i klubben og startede tidligt som hjælpetræner. Dette har siden udviklet sig og de seneste 3-4 år har Rasmus været en vigtig brik i indslusningen af nye spiller. Rasmus står for fredagstræningen og er du ny og i tvivl om noget, så er han den rigtige at spørge! Udover sine aktiviteter som træner er Rasmus også selv aktiv på klubbens seniorhold.

 

Torben Høj: Uddannnet Akademi træner og har været ungdoms- og senior træner i mange år i forskellige klubber. Finder glæde i at træne på alle niveauer og har gennem årene trænet alt fra forældre/barn til elite børn samt seniorer med stor succes. Er tilknyttet "Badminton Academy". Styrker: God til at spotte talent og udvikle fra bunden af. Teknik og analyse. Torben er en vigtig brik i indslusningen af nye spillere.

 

 

Henrik Bjerre:

Fysisk træner

Jeppe Theisen Pedersen:

Jeppe er en af vores jack-of-all-trades i klubben. Ikke bare er han en fast spiller på Seniorafdelingens førstehold, han strenger op i klubben, træner de unge og er den nye styrketræner i klubben. Han har været i klubben i over 12 år, og vil bruge den erfaring til at vise spillerne glæden ved at spille badminton. Slaget der skal læres fra sig af den hårdtslående Jeppe er selvfølgelig et lige smash.

Kontakt til Jeppe kan fås på e-mail: Jeptheisen@gmail.com, eller på telefon 2971 7171

Hjælpetrænere:

Line Fleischer Steffensen: Line er en af de trænere, der har spillet i klubben fra begyndelsen af. Som førsteårs senior gik hun direkte ind på førsteholdet og spillede der hele året, inden hun valgte at flytte til Solrød. Line beskæftiger sig, ligesom Emilie, hovedsageligt med de mindre spillere, men ved qua hendes tid som ungdomselitespiller hvad der skal til for at være elitespiller.

August Thulin

Alexander Bond

Fie Thomsen

Fie er en BR ungdomsspiller der er gået trænervejen. Hun er ikke bare en leder på træningerne, hun er også uddannet trivselspatrulje-elev og sætter et eksempel hvorend hun går. Tidligere hjalp hun til i Himmelev, men er siden flyttet til sit eget træningsmiljø i Svogerslev. Hun vil træne børnene i klubben til ikke bare at blive bedre badmintonspillere, hun vil samtidig også hjælpe til med at gøre fællesskabet til et af de stærkeste i Danmark. Slaget der SKAL læres er et netdrop i forhåndssiden.

Daniel Belisario

Rikke Blume

Rikke er en af vores nye hjælpetrænere der tidligere har spillet i klubben. Hun har gennemgået hjælpetrænerkurserne fra Badminton Danmark. Hendes mål er at spillerne skal glæde sig til at komme til træning. Hendes yndlingsslag er et lige cut fra forhånden.

Sebastian Magnussen

Simon Kristensen

Simon er en vores nyeste hjælpetrænere der har taget springet fra sin egen badmintonkarriere. Han elsker holdte drops, og at give spillerne lyst til at komme igen til træning.

Kontakt kan tages til e-mail: Simonvkr@gmail.com og tlf. 2426 2560.