Ny i badminton

Vil du gerne spille badminton så har du mulighed for at møde op til nogle af vores begyndertræninger. Her er der uddannede trænere, der tager hånd om dig og hjælpe dig i gang med, at spille badminton. Du kan prøve 3 gange, og derefter tage stilling til om du vil spille i Badminton Roskilde.

Indendørs sko & ketsjer
Det er meget vigtigt at de sko du benytter i BR's haller er med hvide såler, så du ikke sætter sorte streger på banerne. Spørg træneren eller USU, hvis du er i tvivl. Hvis du ikke selv har en badmintonketsjer, så vil du som oftest kunne låne en ketsjer af badmintonklubben de første 3 gange du er til træning.

Himmelev Badmintonhal
Hver lørdag er der begyndertræning i Himmelev Badmintonhal (den blå hal) mellem kl. 9 og 14:00 med ungdomstræner Torben Høj.

Træningen er delt op i 3 hold:
7-8 år, kl 10:00-11:00
9-10 år, kl 11:00-12:30
11-16 år, kl 12:30-14:00

Er du mellem 2 og 6 år og har du lyst til at spille badminton med en af dine forældre, så har du mulighed for det lørdag morgen fra kl. 9-10. Her er der Babyton/miniton i hal 2, hvor spil og leg med ketchere, fjerbolde, fluesmækkere og balloner er muligt. Det koster 150 kr. for en sæson. Man er ikke forpligtet til at komme andet end de gange det passer ind.

Se flere tider i Himmelev under "Afdelinger -> Ungdom -> Træningstider".

Lynghøjhallen i Svogerslev
Hver mandag og onsdag er der begyndertræning i Lynghøjhallen i Svogerslev. Se mere under "Afdelinger -> Ungdom -> Træningstider".

Roskildehallen
Hver tirsdag og torsdag er der begyndertræning i Roskildehallen. Se mere under "Afdelinger -> Ungdom -> Træningstider".