Ungdom

Velkommen til Badminton Roskildes ungdomsafdeling
Badminton Roskilde har en stor og velfungerende ungdomsafdeling, hvor der fokuseres meget på et godt socialt liv. Alle børn kan have glæde af at spille badminton, og klubben tilbyder træning til alle niveauer. Det er børn i alle aldre, der spiller i klubben. Træningen indeholder såvel almen motorisk udvikling som elitetræning, så alle børn kan blive tilgodeset uanset alder og niveau.

Vi er for U9 til U19 spillere
Vi dækker aldersgruppen fra ca. 6 til 19 år. Det er bedst at begynde tidligt (6-9 år), men hvis vi har plads er det også muligt at begynde senere.

Babyton
Er man under 6 år, så har vi også et tilbud: De yngste i alderen fra 1-5 år spiller Babyton lørdag formiddag i Himmelev Badminton Hal.

Vi er både for eliten og bredden
Hvis du har talent og flid skal du, så vidt muligt, ha´ mulighed får at få en optimal træning d.v.s. træningsmængde og instruktion på dit niveau. Vi har også plads til dem som ikke er blandt de bedste, da der er uddannet trænere på alle træningstider. De bedste spillere får mere træningstid, men betaler også mere for det.

Vi satser på vores hold
Hvis du er udtaget til ekstra træning skal du også spille på vores hold. Vi har en ambition om at klubben på et tidspunkt skal have et hold i den bedste række i alle aldersgrupper. Dertil en række andre hold som er tilmeldt efter spilleniveau. Klubben betaler diverse gebyrer og sørger for den overordnede organisering, mens forælder sørger for at spillerne får besked op til kampe, transport og afvikling af kampene.

Vi satser på din individuelle karriere
Alle spillere skal have mulighed for at spille individuelle turneringer på deres niveau. Dette udvikler i høj grad dit badminton spil. Du tilmelder dit barn til turneringer og betaler via Badminton People. Forælder sørger selv for transport og evt. coaching.

Vi er en social klub
I løbet af sæsonen er der flere fællesarrangementer på tværs af årgange bl.a. julefest, klubmesterskaber med gallafest, sommertræningslejr og en fælles klubrejse til en stor turnering. Vi vil gerne have flere arrangementer, så initiativer til nye tiltag blandt forælder og spillere er meget velkommen. Vi har en hal med mange faciliteter – så grib chancen.

Vi er gode kammerater
Vi tager hensyn og hjælper hinanden, og mobning forekommer selvfølgelig ikke.

Vi er fair og sportslige
Vi respekterer vores modstandere, opførers ordentligt på og uden for banen og vi vil altid prøve at dømme korrekt.

Vi uddanner vores trænere
Vi sørger for at der rekrutteres træneremner blandt klubbens medlemmer og at de løbende uddannes på forskellige kurser.

Forældre hjælper til (når du melder dit barn ind melder du også dig selv ind)
Der er ansat folk til at drive hallerne og til at varetage træningen, men al anden aktivitet er på frivilligt basis. Derfor er der behov for at alle forælder bidrager løbende. Det kan være i direkte forbindelse med ungdomsarbejdet f.eks. som holdleder, hjælper ved begyndertræning eller specialtræning, hjælper ved arrangementer, etc., eller på klubniveau eller hallerne. Kontakt USU eller en træner for flere oplysninger.