Delvis genåbning af badmintonklubben

Information til alle spillere i Badminton Roskilde på 18 år eller derover.

Torsdag d. 6. maj 2021 må vi igen åbne hallerne for spillere på 18 år og opefter. Det er rigtig godt. Der vil dog være krav om gyldigt coronapas for denne aldersgruppe, og det vil være den ansvarlige på træningen - typisk en instruktør/træner - som vil sørge for at tjekke dette på hver træning. Husk derfor gyldigt coronapas.

På de tidspunkter hvor der ikke er en instruktør/ansvarlig til at tjekke coronapas kan vi desværre ikke åbne op endnu. Det drejer sig pt. om følgende tidspunkter:

  • Mandage kl. 19-22.30 i Lynghøjhallen.
  • Tirsdage i Himmelev Badmintonhal kl. 18-22.
  • Torsdage i Himmmelev Badmintonhal kl. 18-22.
  • Torsdage i Roskilde-Hallerne kl. 18-19.

Vi ved at DGI og DIF arbejder hårdt på at få ændret reglerne vedr. tjek af coronapas, så det ikke er foreningens ansvar at løfte denne opgave. Det er en stor opgave at løfte i en forening, som er drevet af frivillige, og vi har vurderet i Badminton Roskilde, at vi ikke kan løfte den opgave.

Badmintonklubben er derudover udfordret af at Roskilde-Hallerne pt. er vaccinations- og test-center. Det betyder nemlig, at vi har mistet vores tider om tirsdagen og torsdagen i Roskilde-Hallerne, samt mandagen i Lynghøjhallen i Svogerslev, som er givet som erstatningstid til en anden forening, som også har mistet tid i Roskilde-Hallerne.

Der vil ikke være mulighed for at lave fritegning på ledige tidspunkter - igen pga. kravet om at foreningen har ansvaret for at tjekke coronapas. Man kan således kun møde op til den eller de faste træninger man plejer at have, hvor der er tilknyttet en instruktør/ansvarlig. Det vil i praksis sige alle klubbens fællestræninger.

Vi håber naturligvis på, at kravet om tjek af coronapas vil bortfalde, så det ikke er foreningens ansvar at tjekke dette, men at det fx bliver mere tillidsbaseret, og hvis dette sker, så vil vi naturligvis åbne op for tiderne tirsdage og torsdage kl. 18-22 i Himmelev Badmintonhal, og vi vil også kigge på om spillerne mandage i Lynghøjhallen og torsdage i Roskilde-Hallerne kan få erstatningstid et andet sted.

Evt. spørgsmål kan rettes til undertegnede.

Anders Pallisgaard
Formand for Badminton Roskilde
info@badminton-roskilde.dk