Sæsonstart 2020/2021

Sæsonopstarten 2020/2021 er lidt svær at planlægge helt præcist, da der pt. er ved at blive lagt nyt gulv i badmintonhallen i Himmelev. Gulvet skal efter planen stå klar mandag d. 17. august, og vi ved at planen pt. følges (29. juli). Hvis gulvet bliver færdig til 17. august, så vil der givetvis være normale træningstider fra denne dato.

Gulvet per 5. august 2020. Der mangler efterhånden kun huller til netstolperne og nogle net. Hullerne til netstolperne er blevet rykket uden for stregerne.

 

Corona

Badminton Roskilde følger stadig særlige retningslinjer og anbefalinger, som gælder for at forhindre smittespredning.

Vi har tilføjet en enkelt retningslinje:

"Man slutter sin træning 5 minutter før træningen officielt slutter, og forlader med det samme hallen, således at forskellige spiller-grupper ikke møder hinanden i hallen. Ligeledes møder næste spiller-gruppe først op i hallen præcis når træningen starter. Eksempel: Ens normale træningstid hedder kl. 18-19. Det betyder at man forlader hallen senest 18.55. Ligeledes betyder det, at man først går ind i hallen kl. 18.00."

Man må naturligvis gerne fortsætte op i cafeteriet (hvis man er i Himmelev), så længe man overholder de retningslinjerne der evt. måtte gælde for cafeteriet.

Læs retningslinjerne her.

 

Banebooking

I perioden mandag d. 3. august til søndag d. 16. august vil der være mulighed for at booke baner på følgende tidspunkter i Roskilde-Hallerne:

  • Tirsdag d. 4. august kl. kl. 18-22.
  • Torsdag d. 6. august kl. kl. 17-19.
  • Tirsdag d. 11. august kl. kl. 20-22.
  • Torsdag d. 13. august kl. 18-19.

Book tider her

 

Ungdom-, senior- og veteranafdelingen

Der bliver informeret særskilt per mail omkring opstart i de enkelte afdelinger.

 

Nyhed: Fugtskabe

Klubben har købt to fugtskabe, som gerne skulle give nye fjerbolde en længere holdbarhed. Finansieringen af fugtskabene er kommet fra to fonde, som klubben har ansøgt, nemlig SPAREKASSEN SJÆLLAND FONDEN og NORDEA FONDEN.

Klubben har et stort skab i Himmelev og et lidt mindre skab i Roskilde-Hallerne.

Fugtskabet i HImmelev Badmintonhal

 

Stor tak til de to fonde.

 

Vær med i nyt koncept omkring 1. holdet i 3. division: Smash 100

Badminton Roskilde vil forsøge sig med et lidt anderledes koncept for at styrke forholdene og rammerne omkring 1. holdet i 3. division.

Det nye koncept kalder vi Smash 100, og det er for både privatpersoner og virksomheder, hvor alle indtægter går ubeskåret til klubbens 1. hold i 3. division.

Et medlemskab af Smash 100 koster 1.000 kr. for privatpersoner og 2.000 kr. for virksomheder pr. sæson.

Du/din virksomhed får i 2020/2021:

  • Med i lodtrækning af 4 stk. gavekort á 500 kr. til Ros Torv.
  • Spisning i forbindelse med 1 hjemmekamp i sæsonen, hvor der vil være oplæg fra en person/leder, som er tæt inde omkring 1. holdet.
  • Nævnt ved navn/virksomhedsnavn på en tavle, som vil hænge i Himmelev Badmintonhal og Roskilde-Hallerne.
  • Du får dit navn/virksomhedsnavn på klubbens hjemmeside.
  • En øl eller sodavand til hver hjemmekamp (der er 5 hjemmekampe i denne sæson).
  • Medlemskab fra 1/9-2020 til 30/6-2021.

Kontakt venligst Anders Pallisgaard for tilmelding og evt. yderligere oplysninger.

Mail: smash100@badminton-roskilde.dk. Tlf.: 22 95 17 18.

Lidt mere baggrund for Smash 100:

Badminton Roskilde har i mange år været gode til at producere unge talenter indenfor badmintonsporten, men vi har også måtte sande, at når de unge spillere på et tidspunkt bliver for stærke til 3. division, hvor klubbens 1. hold pt. er placeret, så flytter de typisk en klub med et hold i badmintonligaen, 1. division og/eller 2. division. Med Smash 100 kan vi forhåbentlig skabe nogle rammer, som i højere grad kan holde på vores egne talenter, og dermed skabe et endnu stærkere badmintonmiljø i Roskilde.