Holdrunde 3

Badminton Roskilde 1 mod Hvidovre 2

Badminton Roskilde sparked r…. i weekenden og vandt i 3 divisions opgøret 8-5 over Hvidovre 2.

I mix double lagde badminton Roskilde ud med Kristian Kræmer og Olivia Mikkelsen, der på det nærmeste tværede modstanderen ud og vandt i sikker stil 21-11 21-8. I anden mix double havde Rasmus Jensen debut i mix double sammen med Petra Ulriksen. En god indsats men de tabte desværre 18/21 15/21.

I dame single spillede Rikke Madsen en ualmindelig spændende kamp der tangerede en gyserfilm (og ja - motorsavs massakren). Rikke vandt 21/23, 22/20 28/26…..Rikke; det må du ikke gøre mod publikum. I anden single havde Cecilie debut på første holdet og gjorde en flot debut men måtte desværre inkassere et nederlag.

Alle herre singler Patrick, Michael, Rendy og Jeppe gjorde rent bord og vandt i ren ”James Bond” stil alle kampe i 2 sæt. Patrick Seitzberg Abildgaard var tilbage efter skadespause og spillede således for første gang på holdet i denne sæson.

I dame doublerne tog Petra og Olivia en sejr hjem mens Cecilie og Rikke tabte.

Inden herre doublerne blev spillet var stilling 7-3 og en enkelt herre double skulle hives hjem. Det blev gjort i første herre double efter Kristian og Patrick havde ryggen mod muren og flere match bolde mod sig. Kristian og Patrick vandt 22/20 i tredje sæt.
2. og 3. herre double tabte………men men men…….sejr til Badminton Roskilde 8-5 og dermed sejr 3 point.

Badminton Roskilde 2 mod Gladsaxe

Badminton Roskilde 2 spillede mod Gladsaxe i Danmarksserien og tabte desværre til topholdet me 3-10. Sejr i begge damedoubler samt i anden dame single var vidne om at pigerne Emilie, Katrine, Michelle, Emma, gjorde det godt.

Badminton Roskilde 3 mod Kirke Hyllinge-Skibby 2

Badminton Roskilde 3 spillede mod Kirke Hyllinge-Skibby 2 i serie 1.
Holdet lagde godt ud med at vinde de to mixer og damesingler i flot stil. Derefter fulgte fine herresingler, som Badminton Roskilde desværre tabte. De to damedoubler vandt overbevisende og så var det herredoublernes tur. Her blev det til en enkelt sejr og dermed resultatet 7-6 til Badminton Roskilde.