Start på ny sæson for Badminton Roskilde

Badminton Roskilde tog i weekenden fat på en ny sæson hvor både første holdet i 3. division samt andet holdet i Danmarksserien var i kamp.

Første holdet mødte Solrød 4, og det stod allerede inden kampen klart at det ville blive en spændende kamp, men også svær kamp, da Badminton Roskilde var ramt af 2 afbud fra 2 centrale spillere Kristian Kræmer og Patrick Seitzberg Abildgaard

Ikke desto mindre viste holdet en flot indsats. Kampen endte 6-7 og dermed en sejr til Solrød, men resultatet betyder at Badminton Roskilde får 1 point med fra kampen, og lover godt for sæsonen hvis klubben kan undgå for mange afbud grundet skader og sygdom. Det er fortsat klubbens ambition at rykke op i 2. division med et særdeles ungt hold.

Der var flere flotte præstationer blandt spillerne fra Badminton Roskilde.

Således tabte Petra en særdeles tæt kamp i 3 sæt.

Også Olivia Mikkelsen og Mads Manniche tabte i 3 sæt.

I herresingle viste badminton Roskilde sig fra sin stærke side og vandt både første, anden og tredje single. Der var debut til Rendy der er fra Indonesien og træner både klubbens ungdom og senior. Et dejligt nyt ”pust” for klubben.

I damedouble vandt Julie Frost og Rikke Madsen på forrygende vis i 2 sæt. Flot spillet af de 2 unge damer.

I herredouble blev det desværre kun til sejr i første herre double, men fighter indsats fra Michael Rasmussen og Rasmus Jensen gjorde at drengene træk sejren hjem i 3 sæt.

Andet holdet var i kamp mod Dragør og kæmpede også godt men tabte holdkampen 9-4. Også andet holdet var ramt af flere afbud, og det var derfor og en vanskelig holdkamp.

3. holdet startede sæsonen på udebane - en lokal kamp mod Tune.
De mange afbud havde forplantet sig ned til 3. holdet, men med nye unge spillere og med hjælp fra rutinerede kræfter lykkedes det holdet at vinde 7-6 over Tune.
Det tegner godt for resten af sæsonens kampe - go BR!

 

Alt tyder på at alle er klar til kommende holdkampe der finder sted om 2 uger.

Hilsen Badminton Roskilde