Badminton Roskilde i Middelfart for seniorer i M & A rækken

Super flotte præstationer for Badminton Roskilde i Middelfart for seniorer i M & A rækken.

Så er sæson 2017/2018 skudt i gang for vores seniorer og deltagelse i den første M&A turnering er netop overstået med STOR succes i Middelfart.

Jeppe Theisen Pedersen kom på suveræn vis i finalen i HS A-rækken uden at afgive sæt….der blev givet ”smadder på vejen”. I finalen blev der også udgivet tæsk, og med ”hår på brystet” styrede Jeppe sejren hjem 21/15   21/19 ….. Stor tillykke med første pladsen.

Patrick Seitzberg Abildgaard kom ligeledes på særdeles flot vis i finalen i HS M-rækken, og under vejs måtte en Slovakist landsholdspiller ”lade livet”. I finalen blev det et møde men Søren Toft, ABC Ålborg, hvor Søren vandt første sæt 21/13, men hvor Patrick i andet sæt gav tæsk 21/4. Søren trak dog det længste strå efter et forrygende 3 sæt 21/18. Stort tillykke til Patrick med 2. pladsen.

Julie Frost tabte desværre en forrygende finale MD i A-rækken, med makkeren Kasper Rossen, Ålborg.  Triton, med cifrene 21/19  21/12. Desværre kunne en koldblodig Julie og en stærk Kasper ikke sende Johan Haunsø, ABC Ålborg og Thea Nøhr, Sabro, hjem med et spark i r…Men flot indsats af Julie.

Olivia Mikkelsen og Kristian Kræmer spillede MD og kom i semifinalen i M-rækken, men måtte her erfare at en herre-modstander på umiddelbart mere ”2 meter” har en umådelig stor rækkevidde. Olivia og Kristian tabte 21/19 og 21/12. Ikke desto mindre en flot indsats og lovende for den kommende sæson.

I alt i alt, super flot indsats og høst af medaljer.