H.B.K. Hallen åbner igen

Roskilde Kommune har i dag meddelt Badminton Roskilde, at H.B.K. Hallen åbner igen fredag d. 17. februar kl. 15.00. Altså nu på fredag. Det er dagens gode nyhed!

Ungdomsafdelingen melder selv ud i den nærmeste fremtid, hvilke ændringer der sker på ungdomstræningerne. Så afvent yderligere information fra ungdomsafdelingen, som udsendes senere i denne uge.

Hvis du har en fast bane en time om ugen, og har været vant til at spille i H.B.K. Hallen (fx tirsdag, onsdag, torsdag eller fredag), så har du stadig den spilletid du havde sidste sæson, og du vil kunne starte op fra nu på fredag. Der er også åbent i næste uge, hvor der vinterferie.

Indflytningskage lørdag d. 11. marts kl. 13.30

Bestyrelsen i Badminton Roskilde vil gerne byde på indflytningskage samt kaffe og saftevand lørdag d. 11. marts kl. 13.30 i H.B.K. Hallen. Så sæt kryds i kalenderen. Kl. 14.00 samme dag spiller klubbens førstehold i 3. division hjemmekamp mod Karlslunde. Førsteholdet ligger i toppen af 3. division, og har mulighed for at rykke op i 2. division, hvis de vinder de sidste kampe i slutspillet. Så det er god mulighed for at se de bedste af klubbens spillere i aktion.

Generalforsamling onsdag d. 15. marts kl. 17.30

Der afholdes generalforsamling i H.B.K. Hallen onsdag d. 14. marts kl. 17.30. Der kommer indkaldelse med dagsorden på hjemmesiden senest 1. marts.

Veterantræning

Veterantræningen som har været flyttet til Roskilde-Hallerne vender tilbage til H.B.K. Hallen. Derudover vil veteranerne også træne igen søndag formiddag i H.B.K. Hallen.

Mandagspensionisterne

Træningen torsdage kl. 9.30-11.30 i den gamle Himmelevhal vender tilbage til H.B.K. Hallen og spiller igen mandage kl. 9-11.

Fritegning

Så snart vi er kommet på plads i H.B.K. Hallen, så åbnes der op for fritegning igen. Vi informerer nærmere, når der åbnes op. Vi forventer at åbne for dette senest 1. marts.

Fritegning er en mulighed alle klubbens medlemmer har for at booke en ledig bane i forskellige tidsrum. Hvis man fx er forælder til en spiller i ungdomsafdelingen, så kan man som forælder tegne et fritegningsabonnement og dermed spille på ledige tider med sit barn. Et fritegningsabonnement koster 1.100 kr. for en sæson. For resten af sæsonen vil man som nyt medlem kunne tegne det for 300 kr. - sæsonen slutter ultimo maj måned.

Man kan melde sig ind her:

http://badminton-roskilde.dk/indmeldelse/

I notefeltet skriver man "Fritegning" - og så fremsender vi efterfølgende en opkrævning samt medlemsnr. og adgangskode til bookingsystemet.

Med sportslig hilsen
Bestyrelsen i Badminton Roskilde