Holdkampe sæson 2016/2017

Kære alle Badminton Roskilde medlemmer og tilhængere

Efter en enestående vellykket sæson 2015/16 for seniorafdelingen er vi nu klar til en ny sæson, der byder på større udfordringer end tidligere. Vi har nu 2 hold i Danmarksturneringen (3. division og Danmarksserien) samt 1 hold i Sjælland Serie 1.

Fra seniorspillerudvalgets (SSU) side vil vi forsøge at sikre den maksimale opbakning til vores seniorhold ved at skabe optimale rammer omkring holdkampene.

Ved afvikling af holdkampe i danmarksturneringen er der krav om tællere til alle kampe. I sidste sæson forsøgte vi at have tællere til alle kampe for 1. og 2. holdet. Det lykkedes stort set hver gang lige akkurat at sikre tællere til alle kampene. Vi vil gerne opfordre alle klubbens medlemmer til at møde op til hjemmekampene og bidrage aktivt til succesen både ved at heppe men også ved at tælle kampe. Ved hver hjemmekamp vil der blive trukket lod blandt tællerne (et lod pr. kamp) om en præmie (kan typisk være en t-shirt). Ved udgangen af sæsonen vil der blive trukket lod om en præmie på 1.000,- til Yonex produkter fra Yonex's hjemmeside. Igen vil hver enkelt talt kamp fungere som et lod.

I forbindelse med hjemmekampene vil det også være muligt at tippe på udfaldet af 1. og 2. holdets holdkampe. Tipskuponer kan købes for 10,- pr. stk eller 6 for 50,-. Der må udfyldes alle de kuponer, man har lyst til. Præmien vil også her typisk være en t-shirt eller anden præmie af tilsvarende værdi (ca. 350,-).

Umiddelbart efter 1. og 2. holdets kampe vil 3. holdet spille deres holdkampe. Vi vil meget gerne fra SSU’s side opfordre til, at man griber chancen og bruger lidt ekstra tid i hallen og støtter 3. holdet. Klubbens 3. hold har et højt niveau og spiller altid nogle rigtigt gode holdkampe. Holdet er ubesejret gennem de sidste 2 sæsoner.

I forbindelse med hjemmekampene vil der også blive planlagt andre aktiviteter - typisk 2 timer inden kampstart. Der vil komme separat information om disse arrangementer.

De foreløbigt programsatte hjemmekampe er flg.

Lørdag d. 10/9 i Roskilde Hallerne:
Kl. 14.00: 1. holdet møder Charlottenlund
Kl. 14.00. 2. holdet møder Vordingborg
Kl. 17.00. 3. holdet møder Jyllinge

Lørdag d. 29/10 i Roskilde hallerne:
Kl. 14.00: 1. holdet møder Lillerød 2
Kl. 14.00. 2. holdet møder NBK Amager
Kl. 17.00. 3. holdet møder Holbæk 4

Lørdag d. 19/11 i Roskilde hallerne:
Kl. 14.00: 1. holdet møder Herlev
Kl. 14.00. 2. holdet møder Holbæk 2
Kl. 17.00. 3. holdet møder Kirke Hyllinge-Skibby

Desuden er der i grundspillet udekampe for alle 3 hold d. 25/9, d. 8/10, 10/12 og 14/1. Program kan findes på flg. link hvor man vælger det hold man gerne vil se på. Når stillingen vises klikkes på Badminton Roskilde og hele kampprogrammet kommer op.

Fra SSU ser vi frem til en spændende sæson med masser af succes for klubbens seniorhold.