Oprykningskamp til 3. division

Badminton Roskildes senior afdeling har virkelig rykket sig denne sæson. Det er med stolthed i stemmen, at vi kan melde ud, at der kun er afgivet ét eneste point denne sæson. Vi håber, at den sidste holdrunde, som foregår d. 2 april, vil gå lige så godt som de foregående.

Der lød en jubel i hallerne, og champagnepropperne blev poppet, da det ved sidste holdrunde kunne konstateres at Badminton Roskildes 2. og 3. hold var sikret oprykning til henholdsvis danmarksserien og serie 1. Så skal vi ikke lige sikre os at der skal poppes én til champagne?

D. 2 april har 1. Holdet mulighed for at rykke op, når de møder Humlebæk på udebane kl. 15:00. Det bliver en tæt og spændende kamp, og ingen kan vide sig sikre på det endelige resultat. Da det er på udebane har holdet oddsene imod sig, og derfor ville det være fedt hvis I gad komme og heppe 1. Holdet til ikke bare en sejr – men også en oprykning til 3. Division!!!

Der er sikret en vild stemning i hallen og en håndfuld spændende og nervepirrende kampe – så kom og støt din klub og ikke mindst de spillere, som du helt sikkert kender ved både navn og ansigt.

KOM FOR AT SIKRE 1. HOLDETS OPRYKNING D. 2 APRIL I HUMLEBÆK KL. 15:00.

Har du ikke selv mulighed for at køre til arrangementet, så tilmeld dig på https://www.facebook.com/events/1565405283751200/, så vil klubben arrangere fælles kørsel med afgang fra HBK hallen kl. 13.45.