Holdturnering for ungdom 2015-2016

Holdturneringen for sæsonen 2015-2016 er færdigspillet og Badminton Roskilde har deltaget med 13 hold i 104 holdkampe, hvoraf 53 er vundet og 51 er tabt. Der har været spillet i alt 671 kampe i holdturneringen, hvor af 339 er vundet og 332 er tabt. En meget fin indsats, som alle spillere kan være meget stolte af. Af de 104 holdkampe blev 12 af dem afgjort i Golden sæt, hvilket viser at der har været mange meget jævnbyrdige kampe.

Til holdene skal der bruges 57 spillere, men vi har med vilje til at flere af holdene haft flere spillere for at sikre at flest mulige spillere havde mulighed for at spille, samt for at have reserver ved afbud til holdkampene,  hvilket svarer til ca. 25% af klubbens ungdomsspillere. Dette vil vi gerne gøre endnu bedre til næste sæson, der er sagtens mulighed for alle at spille holdkampe på deres niveau.

I tabellen nedenfor er anført detaljer om de enkelte hold, samt link til yderligere detaljer på badmintonpeople.

Vi har et hold, som har kvalificeret sig til finalerne om Sjællandsmesterskaberne og til finalestævnet for Danmarks Bedste Ungdomshold i U11B. Samtidigt håber vi på at U17 holdet får lov til at deltage til DM for hold til trods for deres 3. plads i puljen.

[table id=4 /]