Uden fast bane

Medlemmer af Badminton Roskilde kan gratis booke ledige baner i ALLE badmintonklubbens haller efter først-til-mølle princippet. Det gælder for medlemmer som har et medlemskab i tidsrummet kl. 15-21.

Man kan maksimum have 2 bookinger frem i tid, og man kan maksimum booke 30 dage frem i tid.

Bemærk hallerne er lukkede i juni og juli måned. Hallerne åbner op igen i løbet af august måned.

Adgang til booking af baner opnås ved at gå ind på bookingsiden (brug link ovenfor) og bruge medlemsnummer som login og din personlige adgangskode. Kender du ikke dit medlemsnummer kan du få den tilsendt ved at skrive din mailadresse til i "Glemt kodeord" (også via ovenstående link). Modtager du ikke en adgangskode, er det fordi vi ikke har din rigtige mailadresse i systemet. Du kan finde kontaktoplysninger på badmintonklubben under menupunktet "Kontakt".

Adgangen til booking af baner er personlig. "Udlån" af adgangskoder eller benyttelse af anden adgangskode end sin egen vil omgående medføre udelukkelse af denne online rettighed til at booke baner.

Skift din adgangskode, så din adgang til at booke baner ikke bliver misbrugt af andre. Hvis du er i restance med kontingent vil adgangen til booking af baner være blokeret. Du velkommen til at tage en gæst med. Det koster kr. 50 pr. gang pr. gæst, som betales ved at indbetale beløbet til klubbens MobilePay på 71268 inden spillet påbegyndes. Når man booker med en gæst, så søg efter spilleren ved navn "Gæst Banebooking".

Se ledige tider her

Køb medlemskabet "Uden fast bane" her og book din bane om 2 minutter