Fritegning af baner

Book en bane her

Fritegning er booking af ledige baner i ALLE badmintonklubbens haller efter først-til-mølle princippet for klubbens aktive medlemmer, som har et eftermiddags- eller aften-medlemskab (dog ikke aftenmedlemskaber i Lynghøjhallen kl. 21).

Man kan maksimum have 2 bookinger frem i tid, og man kan maksimum booke 30 dage frem i tid.

Adgang til booking af baner opnås ved at gå ind på bookingsiden og bruge medlemsnummer som login og din personlige adgangskode. Kender du ikke dit medlemsnummer kan du få den tilsendt ved at skrive din mailadresse til os i "Glemt kodeord". Modtager du ikke en adgangskode, er det fordi vi ikke har din rigtige mailadresse i systemet. Du kan finde kontaktoplysninger på badmintonklubben under menupunktet "Kontakt".

Adgangen til fritegning er personlig, "udlån" af adgangskoder eller benyttelse af anden adgangskode end sin egen vil omgående medføre udelukkelse af denne online rettighed til fritegning. Skift din adgangskode, så din adgang til fritegning ikke bliver misbrugt af andre. Hvis du er i restance med kontingent vil adgangen til fritegning være blokeret. Du velkommen til at tage en gæst med til fritegningen. Det koster kr. 50 pr. gang pr. gæst, som betales ved at indbetale beløbet til klubbens MobilePay på 29 39 13 44 inden spillet påbegyndes. Når man booker med en gæst, så søg efter spilleren ved navn "Gæst Banebooking".

MENU