Mandagspensionisterne

 

Hver mandag formiddag er vi en flok friske +60'ere, der mødes i HBH for at få nogle gode badmintonrunder samt masser af sjovt og hyggeligt samvær. Sæson 2020-21 er kommet godt i gang - trods Coronapandemien.

P.t. står der 6 damer og  30 herrer på deltagerlisten, og 25 - 30 af os er der på en "normal" mandag. Så alle 6 baner er i brug fra kl. 9.00 til kl. 11.00. Efterfølgende sidder vi i Kernen - 1 times tid. Her drikkes kaffe m m, mens der "evalueres", snakkes og hygges. 

Op mod jul og sæsonafslutning i april arrangeres der som regel en lille intern turnering med efterfølgende spisning og underholdning. To gange årligt - normalt i marts måned i HBH og i oktober måned i Aura-hallen i Malmö -  møder vi en flok meget fornøjelige "seniorspillere" fra Malmö til "landskamp" og hyggeligt samvær. En del af os deltager desuden i DGI's 60+-holdturnering i Karlslunde samt i 60+-stævner (individuel) i Ringsted og Karlslunde. I indeværende sæson er der dog p g a Corona lukket ned eller skruet ned for disse aktiviteter.

Som nævnt ovenfor, er det sådan, at på de allerfleste mandage er hallen fyldt op fra lidt før kl. 9 til kl. 11. D v s, at der p.t. ikke er plads til flere på "holdet". Men, det sker naturligvis, at nogen stopper. Så, hvis du er interesseret, fyldt 60 år og medlem af Badminton Roskilde: ring eller mail til undertegnede for at høre nærmere og evt. blive skrevet på ventelisten. (Når du i øvrigt har betalt kontingent til klubben (600 kr. om året, hvis du er over 64), så koster deltagelse mandage formiddag kun en 20'er til kaffe en gang imellem + lidt tilbehør til kaffen, når du har fødselsdag).

 

Johannes Pedersen

tlf 23747817, mail: johannes@mahler.io

Roskilde 20.10.2020