Mandagspensionisterne

Mandag formiddag mødes en flok  friske +60’ere (samt et par  yngre, som er med på dispensation) i HBH-hallen for at få  god og sund motion samt masser af sjovt og hyggeligt samvær.

P.t. står der 8 damer og  28 herrer på deltagerlisten, og  ca. 25 af dem er der på en “normal” mandag. Så der er fyldt i hallen fra kl. 9.00 til kl 11.00. Efterfølgende sidder vi i Kernen ½ – 1 time, mens der drikkes kaffe m m, mens verdensituationen og weekendens oplevelser og fester vendes.

Op mod jul og sæsonafslutning arrangeres der en lille intern turnering med efterfølgende spisning og underholdning.  To gange årligt – gerne i marts måned i HBH og i oktober måned i Aura-hallen i Malmö –  møder vi en tilsvarende flok meget fornøjelige “seniorspillere” fra Malmö til “landskamp” og hyggeligt samvær.

Som nævnt ovenfor, er situationen den, at på de allerfleste mandage er banerne fyldt op. D v s, at der p.t. ikke er plads plads til nye. Men, det sker naturligvis, at nogen stopper, så, hvis du er interesseret, fyldt 60 år og medlem af Badminton Roskilde: ring eller mail til undertegnede for at høre nærmere og evt. blive meldt til. (Når du i øvrigt har betalt kontingent til klubben, koster deltagelse mandage formiddag kun en 20’er til kaffe en gang imellem + en flaske tilbehør, når man har fødselsdag).

Johannes Pedersen

tlf 23747817, mail: johannes@mahler.io

Roskilde 21.03.2018