Mandagspensionisterne

 

Hver mandag formiddag mødes en flok  friske +60'ere (samt et par  yngre, som er med på dispensation) i HBH-hallen for at få  god og sund motion samt masser af sjovt og hyggeligt samvær.

P.t. står der 8 damer og  28 herrer på deltagerlisten, og  ca. 25 af dem er der på en "normal" mandag. Så der er fyldt i hallen fra kl. 9.00 til kl. 11.00. Efterfølgende sidder vi i Kernen ½ - 1 time. Her drikkes kaffe m m, mens verdensituationen og weekendens oplevelser og fester diskuteres.

Op mod jul og sæsonafslutning arrangeres der en lille intern turnering med efterfølgende spisning og underholdning.  To gange årligt - gerne i marts måned i HBH og i oktober måned i Aura-hallen i Malmö -  møder vi en flok meget fornøjelige "seniorspillere" fra Malmö til "landskamp" og hyggeligt samvær. En del af os deltager desuden i DGI's 60+-holdturnering i Karlslunde samt i 60+-stævner (individuel) i Viby og Karlslunde.

Som nævnt ovenfor, er situationen den, at på de allerfleste mandage er banerne fyldt op fra lidt før kl. 9 til kl. 11. D v s, at der p.t. ikke er plads til flere. Men, det sker naturligvis, at nogen stopper. Så, hvis du er interesseret, fyldt 60 år og medlem af Badminton Roskilde: ring eller mail til undertegnede for at høre nærmere og evt. blive meldt til. (Når du i øvrigt har betalt kontingent til klubben (600 kr. om året, hvis du er over 64), så koster deltagelse mandage formiddag kun en 20'er til kaffe en gang imellem + lidt tilbehør til kaffen, når du har fødselsdag).

Johannes Pedersen

tlf 23747817, mail: johannes@mahler.io

Roskilde 26.08.2018