Mandagspensionisterne

 

Hver mandag formiddag er vi en flok +60'ere, der mødes i HBH for at få nogle gode badmintonrunder samt masser af sjovt og hyggeligt samvær.

Efter en "Coronanedlukning", spiller vi nu igen (HUSK: Man skal medbringe "gyldigt" coronapas). Vi spiller sæson 2020-21 frem til og med den 21. juni 2021, og starter den nye sæson den 9.august 2021.

På deltagerlisten står der p.t. 6 damer og 30 herrer, og ca. 30 af os er der på en "normal" mandag. Så alle 6 baner er i brug fra kl. 9.00 til kl. 11.00. Efterfølgende sidder vi i Kernen (Cafeteriet) - en times tid. Her sørger Bente for, at der kan drikkes kaffe m m, mens der "evalueres", snakkes og hygges. 

Op mod jul og sæsonafslutning i april arrangeres der som regel en lille intern turnering med efterfølgende spisning og underholdning. To gange årligt - normalt i marts måned i HBH og i oktober måned i Aura-hallen i Malmö -  møder vi en flok meget fornøjelige "seniorspillere" fra Malmö til "landskamp" og hyggeligt samvær. En del af os deltager desuden i DGI's 60+-holdturnering i Karlslunde samt i 60+-stævner (individuel) i Ringsted og Karlslunde. 

Som nævnt ovenfor, er det sådan, at på de allerfleste mandage er hallen fyldt op fra lidt før kl. 9 til kl. 11. D v s, at der p.t. ikke er plads til flere på "holdet". Men, det sker naturligvis, at nogen stopper. Så, hvis du er interesseret, fyldt 60 år og medlem af Badminton Roskilde: Ring eller mail til undertegnede for at høre nærmere og evt. blive skrevet på ventelisten. (Når du i øvrigt har betalt kontingent til klubben (p.t. 600 kr. om året, hvis du er over 64), så koster deltagelse mandage formiddag kun en 20'er til kaffe en gang imellem + lidt tilbehør til kaffen, når du har fødselsdag).

Johannes Pedersen

Tlf. 23747817, mail: johannes@mahler.io

Roskilde 17.06.2021