Uofficiel indvielse af nyt halgulv i Himmelev

Der er blevet lagt nyt gulv i de to haller i Himmelev, hvor der til daglig spilles primært håndbold og badminton. Det er sket hen over sommeren, og gulvene er blevet taget i brug i badmintonhallen i midten af august måned og i håndboldhallen i midten af september måned.

Det er Kultur- og Idrætsudvalget i Roskilde Kommune som tilbage i januar måned bevilgede 1,9 mio. kr. til to nye gulve.

Billede fra Himmelev Badmintonhal.

Himmelev Veddelev Håndbold og Badminton Roskilde havde inviteret Roskilde Kommune og Roskilde Kongrescenter til en lille uofficiel indvielse af gulvene tirsdag d. 6. oktober.

Niklas Holst, Driftschef i Roskilde Kongrescenter, fortæller: ”Bortset fra en udfordring med noget fugt, som forsinkede gulvlægningen i håndboldhallen med 3 uger, så er vi godt tilfredse med forløbet og med resultatet”.

Claus Larsen, formand for Kultur- og Idrætsudvalget, supplerer: ”Vi er glade for at vi kunne finde pengene til de to gulve i Himmelev. Begge gulve har trængt til en udskiftning”.

Billede fra Himmelevhallen. Til venstre: Niklas Holst, Driftschef i Roskilde Kongrescenter. I midten: Claus Larsen, formand Kultur- og Idrætsudvalget. Til højre: Bjørn Nielsen, formand Himmelev Veddelev Håndbold.

Formanden for Badminton Roskilde, Anders Pallisgaard, fortsætter: ”I badmintonklubben havde vi et gulv, som skulle have været skiftet for 10 år siden, så vi har spillet på et gulv, som har været alt for hårdt for bentøjet, og vi er derfor meget glade for det nye gulv, som giver god stødabsorbering. Alle de medlemmer jeg har talt med, har udtrykt glæde ved det nye gulv”.

Bjørn Nielsen, som er formand for Himmelev Veddelev Håndbold, kan også fortælle om udfordringer med det gamle gulv i håndboldhallen: ”For ca. et år siden gik en spiller igennem gulvet, og derfor var der nødt til at ske noget med gulvet. Vi er også glade for at vi klubber har kunne være med til at bestemme farven på gulvene”.

Begge klubber har valgt en grønlig farve til de nye gulve. Selve gulvet er et såkaldt Gerflor Taraflex Evolution, og det er der en særlig grund til, siger Niklas Holst fra Roskilde Kongrescenter, som er manden der har styret projektet i mål: ”I Roskilde Kongrescenter har vi i forvejen gulve af denne type, og det betyder, at fremtidigt vedligehold af gulvene i de haller vi administrerer, bliver nemmere og billigere”.

MENU